Minnesgåvor

Minnesgåvor

I dödsannonsen framställer de anhöriga ofta en önskan om att hedra den bortgångne genom att ge pengar till välgörande ändamål - det kan vara Cancerfonden, Hjärt-Lungfonden eller annan minnesfond.

Det kan vara hjälp till människor som har det svårt i Sverige eller någon annanstans i världen, eller bidrag till forskning om olika obotliga sjukdomar eller bidrag till att göra vår värld bättre att leva i.

Det finns fonder för alla intresseinriktningar och många skänker regelbundet till något som ligger just dem varmt om hjärtat.

Tänk på att vi behöver beställning av minnesblad 2 dagar innan begravningen om det är inom Mora, Orsa området annars kan vi vara tvungen att posta minnesbladet, då behöver vi erat minnesblad minst 4 dagar före begravning.

Skall du skriva ut minnesbladet själv och ta med till begravningen så kan du överräcka bladet till antingen representanten från begravningsbyrån eller till vaktmästaren i kyrkan.

Vill du hedra en avliden med en minnesgåva kan du enkelt ordna detta här.

Observera att vid beställningar som görs här via hemsidan senare än kl. 15:00 dagen före begravningen så garanteras inte att kondoleansen kommer med till begravningen.